ترفندهای اینستاگرام،برای حرفه ای ها !!!

اگر شما مایل نیستید که برخی تصاویر را برروی صفحه اصلی خود قرار دهید و یا آن را با همه دوستانتان به اشتراک بگذارید، بهتر است که این تصاویر فقط برای برخی از افراد خاص فرستاده شوند.
این ویژگی، حداکثر به ۱۵ نفر اجازه میدهد تا تصاویر خصوصی شما را مشاهده نمایند و نوشتن نظر یا کامنت گذاشتن برروی آنها، دقیقا مانند دیگر تصاویری است که در صفحه اصلی خود با همه به اشتراک گذاشته میشوند.
مواردی که با این ترفند به اشتراک گذاشته شوند، در جستجو یافت نخواهند شد و میتوانید هرزمان که مایل باشید آنها را حذف نمایید. برای استفاده از این خاصیت اینستا؛
۱٫ باید در صفحه “Share To” به سربرگ «Direct» مراجعه نمایید.
۲٫سپس به دو صورت میتوانید گیرندگان خاصی که میخواهید به این تصاویر دسترسی داشته باشند را انتخاب کنید: الف. لمس دایرهای که در کنار نام آنها قرار گرفته است ب. تایپ نام گیرندگان در قسمت «To»
۳٫پس از انتخاب گیرندگان، عبارت «Send» را لمس نمایید. در صورت تمایل برای مشاهده پیامهای خود، به آیکون Tray در بالای سمت راست صفحه اصلی خود مراجعه کنید.
مشکلات خود را در بخش دیدگاه ها با ما مطرح کنید…
ایوان رایان سیستم مجری راهکارهای اندروید، موبایل و فناوری اطلاعات
